top of page

Olitpa tavallinen harrastaja, ammattilaispelaaja tai jotain siltä väliltä, AimPoint auttaa viheriönlukemisessa ja oikean linjan valitsemisessa. Viheriön lukeminen on taito jonka voi oppia ja sitä voi harjoitella tullakseen paremmaksi. AimPoint on auttanut pelaajia jo vuodesta 2007 ja menetelmä on kehittynyt nopeaksi ja tarkaksi. 

Aimpoint viheriönluku 

AimPoint logo.jpg

AimPoint valmentajat auttavat sinua niin oikeiden linjojen löytämisessa, tähtäämisen oppimisessa, vauhdin hallinnassa ja oikeanlaisen harjoitusohjelman rakentamisessa. AimPointin koulutukset sisältävät seuraavia mahdollisuuksia:  

viheriönluku 

Puttilinjojen lukemisesta kaikki alkoi vuonna 2007. Nykyään käytetään ja opetetaan Express menetelmää joka ei vaadi mitään apuvälineitä ja harjoiteltuna pystyt lukemaan minkä tahansa putin 10 sekunnissa tarkasti. Lisää viheriönlukemisesta löydät klikkaamalla oheista linkkiä. 

AimPoint viheriönluku-koulutukset

Speed - koulutus  

Oikea vauhti ja sopivaan linjaan on kenties puttaamisen tärkein taito. Linjan valinta tulee aina tehdä sopivaan vauhtiin perustaen ja tällöin vauhdin hallinta putatessa muodostuu kriittiseksi onnistuneen puttaamisen näkökulmasta. AimPoint koulutuksiin kuuluu vauhti-koulutus jonka aikana opetamme pituuskontrollin kannalta tärkeimmät taidot ja niihin sopivat harjoitteet. Lisää vauhti-koulutuksista linkin takaa. 

Vauhti-koulutukset
bottom of page